Olimpiadele comunicarii

De cativa ani Organizatia non-guvernamentala Ethos organizeaza cu profesionalism un eveniment deosebit de interesant in ale comunicarii.

Se numeste Olimpiadele Comunicarii si este destinat tinerilor care vor sa-si dovedeasca skill-ul in ale comunicarii verbale, non-verbale, vizuale…

In afara concursului propriu-zis se mai desfasoara o serie de conferinte legate de tema evenimentului comunicarii. La aceste conferinte participa personalitati in domeniu.

Daca doriti sa aflati mai multe, exista in partea dreapta a blogului o iconita cu 5 tineri cu gurite mari care asteapta sa dati click!

6 thoughts on “Olimpiadele comunicarii

 1. Clarificare importanta: Doar Ethos este ONG. Selenis si Millenium sunt agentii de comunicare. Cel putin la fel de important: Olimpiadele Comunicarii sunt organizate de Ethos.

 2. Imi asum responsabilitatea si voi face corectia necesara. M-a indus in eroare faptul ca cei ce organizeaza activeaza, sau au activat la toate aceste “institutii”. De multe ori cand vrei sa faci bine nu o nimeresti in totalitate. Eu am avut intentii bune din respect pentru ceea ce faceti . Sper din tot sufletul ca impactul la public sa fie urias si nu numai la cei in domeniu si tineri ci la cat mai multe persoane.
  Marturisesc ca in anii trecuti am dorit sa mobilizez cativa tineri , studenti la stiinte politice sa participe, dar n-au fast prea entuziasmati. Poate n-am insistea suficient, poate… alta data!

 3. Toate sunt din Bucuresti si se ocupa cu … comunicarea.
  Unul dintre cei care au comentat, D-l Marius Balaci este organizatorul evenimentului despre care am pomenit. Daca intri pe site-ul evenimentului ai ocazia sa vezi multe lucruri bune care se intampla in aceasta lume a comunicarii. Participa personalitati, sunt organizate conferinte, intalniri, work shop-uri, brainstorming-uri…
  Merita sa acorzi putin timp pentru a naviga pe acolo.
  Apoi iti mai recomand un eveniment din lumea societatii civile: Gala societatii civile, organizat in acelasi mediu.

 4. @Dragos Dehelean

  Multumesc frumos pentru incurajare si mi-ar place ca societatea civila sa numere cat mai multi ca voi, cei de la Olimpiadele Comunicarii si Gala Societatii Civile. Atat timp cat voi exista voi promova societatea civila si voi incerca sa ma implic cat maimult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s