Craiova, in campanie electorala

Si ce daca e marti (nu trebuie sa fie Belgia), si ce daca e 13 (au fost ceasuri norocoase), The show must go on !

Si asa a fost, unul dintre cartierele mari ale Craiovei a fost gazda meeting-ului organizat de Partidul Social Democrat.

Spectacolul a fost deschis de Ansamblul folcloric “Doina Gorjului”, muzicieni, solisti, dansatori talentati care au patruns in sufletele participantilor.

In spatiul destinat adunarii s-au strans cel putin 4500 de oameni care au dorit sa vada candidatii PSD la presedentia Consiliului Judetean, la Primaria Craiova, la Consiliul Judetean Dolj, la Consiliul Local Craiova.

La adunare a participat presedintele Partidului Social Democrat, domnul Mircea Geoana, care este si senator de Dolj.

S-au prezentat o parte dintre proiectele ofertelor judetului Dolj si ale Primariei Craiova, proiecte ce vizeaza cetatenii municipiului si ai judetului dar si proiecte de structura pe termen lung care vor aduce noi locuri de munca, vor ridica puterea economica a judetului si i se va reda locul ocupat inainte de anul 1989.

“Mai bine, pentru mai multi!”

 

 

8 thoughts on “Craiova, in campanie electorala

 1. Prin statut, procurorii „nu pot ancheta persoane care, fiind învinuite de o anumita infractiune, fac parte din familia magistratului, ori din cercul de prieteni al acestuia”. Reporterii ZIARUL au descoperit ca generalul Dan Voinea, procuror militar sef adjunct al Sectiei Parchetelor Militare de pe lânga ÎCCJ, a încalcat cu buna stiinta legea. Voinea a tinut secret faptul ca, înca din anul 1984, este un apropiat al lui Ion Iliescu, „anchetat” în dosarele Mineriadei si Revolutiei, sursele Ziarul dezvaluind ca Liliana Voinea, sotia anchetatorului, este „cheia conexiunii dintre procuror si inculpat”.
  Membrii Asociatiei Victimelor Mineriadei din 1990 au cerut demiterea de indata a procurorului militar Dan Voinea, considerat autorul tergiversarii dosarului represiunii din iunie 1990. Cu o zi in urma, organizatia a avut un prim termen al procesului intentat magistratului militar. Încetineala cu care procurorul general Dan Voinea îl „cerceteaza” pe Ion Iliescu în dosarele Revolutiei si Mineriadei trebuie cautata în imediata apropiere a sotiei magistratului, ea fiind aceea care se pare ca detine cheia conexiunii secrete dintre fostul presedinte si „anchetatorul“ sau. Sotia sa, Liliana, este intr-o stransa relatie cu Daniela Stana, fata celui mai vechi si bun prieten al lui Iliescu, Traian Cretu. Dana Stana este sora fostului consilier prezidential Corina Cretu, una dintre cele mai apropiate personaje din preajma lui Ion Iliescu. Surse atât din apropierea familiei Voinea, cât si din Spitalul Universitar de Urgenta si de la Catedra de Oftalmologie a UMF Bucuresti ne-au dezvaluit ca „între conferentiarul Liliana Voinea si asistenta sa, dr. Daniela Stana, exista ceva mai mult decât o simpla relatie profesionala”. Liliana Voinea a propulsat-o pe Dana Stana atât în Societatea Româna de Oftalmologie, cât si în Comisia Superioara de Verificare a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Comisiei Superioare Nationale a Ministerului Sanatatii (care se ocupa în special de verificarea medicala a celor care solicita… certificate de raniti în revolutia din decembrie 1989).
  Veriga lipsa
  Tatal Danei Stana si al Corinei Cretu a fost un apropiat atât al sotiei generalului Dan Voinea, cât si al lui Ion Iliescu, prietenia dintre cei trei cimentându-se înca din anul 1984 (anul în care Iliescu fusese numit director al Editurii Tehnice, editura la care Traian Cretu si-a publicat, pâna în aprilie 1989, toate Tratatele de Fizica). In anul 2004, Corina Cretu a inaugurat în judetul Salaj, la Napradea, o scoala generala care poarta numele tatalui sau, iar la dezvelirea bustului lui Traian Cretu au fost prezenti Ion si Nina Iliescu, si, nu în ultimul rând, Liliana si Dan Voinea.
  La inaugurare, Corina le-a multumit atât lui Iliescu, cât si lui Voinea „pentru gestul extrem de frumos facut de domnii Ion Iliescu si Dan Voinea pentru prietenul lor, tatal meu, de care i-a legat o lunga si frumoasa prietenie, realizarea acestui bust fiind un proiect comun al celor doi!”. De ce a ascuns generalul Dan Voinea strânsa sa legatura cu cel pe care l-a „anchetat” nu mai este acum o enigma. Cheia tergiversarii dosarelor fierbinti de astazi se gaseste in trecutul inca plin de mistere al „edecarului” Ion Iliescu.

 2. In drept exista procedura “prezumtiei de nevinovatie” si atat timp cat nu exista dovezi nu putem sa aruncam cu vorbe in stanga si in dreapta doar pentru faptul ca nu ne place de cineva. Daca familia dvs si familia mea ar fi prietene de 25-30 de ani si dvs ati ajunge intr-o functie inalta, atunci inseamna ca ati ignora prietenia dintre familiile noastre?
  Eu nu as face asa ceva!
  Sunt multi care doresc sa-l scoata de d-l Iliescu de pe scena politica, dar nu cred ca mai exista in Romania om politic atat de complet ca domnia sa.
  D-na Corina Cretu este o femeie care spre deosebire de alti politicieri (europarlamentari) este o voce care se face auzita si cred ca va face multe lucruri bune pentru Romania. In primul rand ne spune ce se intampla acolo, unde lucreaza.
  Apoi, suntem datori fata de parintii nostri nu numai ca ne-au dat viata ci si pentru mostenirea genetica transmisa.
  Va doresc toate cele bune!

 3. Pai normal ca n-ai ignora gasca. Cinstea, onoarea si dreptatea nu au ce cauta in PSD.
  Mafiotii, da . Cat mai multi si mai murdari cu putinta. Doriti exemple si dovezi ?

 4. Mai Gigi capsunaru , dar de doctrine politice ai auzit?
  Alegi un partid in primul rand pentru idei si pentru ce-si propune sa faca.
  Oamenii sunt oameni peste tot, in orice partid!

 5. Am auzit eu ceva. Cum ar fi : ochiul stapanului ingrasa vita sau ca ce-i al tuturor e al nimanui !
  Tovarasa, niciodata n-am baut in bomba din fata garii. Si-mi place spritul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s