N-a fost sa fie!

Pentru mine campania electorala s-a incheiat duminica 1 iunie, odata cu ultimul votant la ora 21:00.

Am ramas dezamagita, intrigata, revoltata, cu un gol imens in suflet si stiam ca va fi asa dar totusi speram ca poate va apare ceva care sa schimbe gandirea oamenilor si sa vada ceea ce trebuie vazut, adica valoarea.

Nu se compara atitudinea si comportamantul candidatilor, perseverenta si dorinta de a face ceva pentru oameni. Politica de stanga este total diferita de cea de dreapta dar putini sunt cei care si inteleg acest lucru. Cum poti sa crezi ca un primar care-ti pune asfalt in tot orasul in 2 (retineti doua saptamani) poate fi un primar de calitate. De ce n-a facut-o in 3 ani si jumatate. O face acum ca sa cumpere voturi, sa le smulga. Pune asfalt pe iarba, pe pamant, pe ploaie, numai sa vina voturi. Si au venit!

Vor veni 4 ani grei, imi mai acord doua sapatamani de reflectii, apoi voi face o analiza drastica si … din nou la lucru!

Nu pot sa accept aceasta stare!

4 thoughts on “N-a fost sa fie!

 1. Mirela draga, asa cum ai spus tu insati pe blogul meu, important este sa nu ne lasam descurajati si sa nu incetam aceasta lupta impotriva raului, pt ca nu este doar o lupta politica ci, mult mai mult, o lupta morala!

 2. Imi pare sincer rau pentru ca rezultatle nu s-au ridicat la nivelul dorintelor.
  Sigur ca trebuie asteptat o perioada, pentru a se linisti toata lumea si apoi sa se porneasca la o analiza lucida si atenta.

  O campanie nu se castiga in acea luna de zile oficiala! Ea incepe de a doua zi dupa terminarea alegerilor. Nu intr-o luna se poate lansa un candidat, sau isi poate face cunoscut programul, proiectele. oamenii au nevoie de incredere, sa stie ca s epot baza pe acel om atunci cand ii vor cere ajutorul.

  Si decat un necunoscut care promite, mai bine un cunoscut, poate mai putin pregatit,dar de la care stiu la ce sa se astepte.
  Si romanii, se pare, nu stiu sa ceara de la primarii lor mai mult, mai bine! se bucura cand li “se da”!
  asta e, avem o problema, de educatie civica la urma urmei.

  Odihneste-te, recupereaza-ti fortele si entuziasmul si apoi la lupta, inapoi!
  Il aveti pe Vali Zgonea, pe Olguta Vasilescu si mai sunt cativa tineri adevarati! NU duceti lipsa de oameni si nici de idei!
  Capul sus, oltenii mei!
  La treaba, incepeti campania de toamna, de acum!

  PS
  se pare ca o sa fac o vizita in si pe langa Cetatea Baniei in aceasta vara, prin iulie, la rude! Segarcea, Corabia, Macesii…evident Craiova…poate ne si vedem daca ne sincronizam programul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s