Vacanta pe Valea Cernei

Te gandesti ca tot omul sa mergi la sfarsit de saptamana sa te odihnesti,sa te relaxezi.   Unde poate fi mai odihnitor ca la munte. Asa ca am facut bagajul si am plecat pe Valea Cernei.

Trebuie sa recunoastem ca avem o tara frumoasa, toate formele de refief, mai rau stam la capitolul amenajari si conservare . De ce oare inteleg sa integreze in peisajul dat de natura tot felul de kitch-uri care strica ansamblul! Poate ca ar fi bine sa se mai implice si primarii si consiliile judetene sa mai dea o mana de ajutor localnicilor .

Dar ce te faci ca in acelasi loc in care vrei sa te relaxezi tu cetatean onorabil si linistit are dreptul si rromul care intelege sa se relaxeze cu manele date la maxim, ca-ti sparge timpanele, sa faca foc si sa te afume sa te sfideze ca el este acolo stapan!

 Asa ceva trebuie sa dispara!

10 thoughts on “Vacanta pe Valea Cernei

 1. O realitate trista traita de contemporani de-ai domniei voastre intro Romanie lugubra si neprincipial intro Romanie de prost gust si promiscuitate. Fara a fi ireverntios pot spune ca nu este corecta denumirea de rromi ci simplu denumirea originala e cea care face ca lucrurile sa fie normale ,denumire ce este simpla si concisa TIGANI. Personal cred ca problema lor este mai grava decat pare si este mult prea tardiv ca sa mai putem indrepta ceva.Cata vreme vorbim de manele ca imn national si unde pui ca mai nou asa zisele plaje private de pe litoralul romanese sunt acaparate tot de tigani nu se poate vorbi de un stat de drep ca re sa apartina romanilor.Tigani sunt precum un virus ca usor usor a reusit sa contamineze si populatia majoritara. In mod anacronic vezi si romani care asculta manele , scuipa, injura ca si cum anumite invective sunt ceva extrem de cotidian cum am mai putea oare sa facem pe roman sa iubeasca frumosul bunul gust susurul apei ce se pravalete lin pente munte? Exista o mare intrebare ce scorneste in mintea me oare in Uniunea Europeana nu cumva vom avea rolul de stat al tiganilor si asta in conditile in care romanul poate deveni rroman si in care Romania poate deveni RRomania?Cat de curand putem sa ne asteptam la o schimbare gen lui Traian Basescu sa-i succede Cioaba ori Iulian????!!

 2. Ies ravasit de pe un blog unde am fost jicnit si persiflat fara rezerve si asta pentru simplul fapt ca mi-am expus opinia.Stau si ma intreb :”Oare ce este un blog?”nu este o oaza de idei de pareri cu privire la diverse teme?Sau este un loc in care nu se admit decat anumite pareri si opini iar cei ce nu corespund sunt ignorati si mai rau jicniti si marginalizati? E trist si regretabil ce se intampla azi in societatea romaneasca!!!!

 3. Domnule Alexandru,
  Sunteti mult prea pesimist in ceea ce priveste viitorul Romaniei!
  Eu nu cred ca se va intampla ceea ce prevedeti dvs., eu cred ca prin eforturile noastre , a celor care au o ierarhie a valorilor vom face ceea ce trebuie si vom aduce Romania acolo unde ii este locul, adica intre natiunile civilizate!
  Acest blog are ca scop acest lucru , promovarea valorilor si nu infirmarea lor.
  Ma bucur ca si dvs. va alaturati celor care doresc sa elimine non-valoarea. In privinta alesilor nostri, ii avem asa cum ii votam!

 4. Domnule Alexandru cel nou,
  Aveti perfecta dreptate, blogul este un spatiu unde se pot confrunta idei, dar totusi are si o caracteristica de proprietate. Chiar daca polemizezi e bine sa o faci in termeni civilizati, deci in ograda lui , fiecare isi cam face ordine cum vrea!
  E bine sa fim circumspecti mai ales in comunicare!

 5. Imi permit sa vorbesc astazi pe blogul dv despre faptul ca a venit toamna si odata cu venirea toamnei in sufletul meu se astenre linistea, eu fiind un tip iernatic simt ca incep sa ma reancarc cu energie pozitiva sa vad lumea cu alti ochi.Poate ca ploaia si albul infinit al iernii indispun pe multi dintre noi insa mie imi confera o stare de bine de spernata!Cam atat…

 6. Sa infiintam cete de vigilantes,sa i amprentam la maini si la picioare,[eu sunt pentru expluzare.dar unde??]sa i masam in ghetouri sa se fure ,injure intre ei,sa si puna manele unul altuia,sa si vanda nasini fara acte ,sa se bata ,injure in neamul lor,se pot viola si chiar ucide in liniste,noi nu i vom deranja!Credeti ca e posibil asa ceva??Vreau sa aud solutii pertinente!:))))))

 7. Cred ca solutia nu este deportarea, aceasta este ultima solutie de ciza si nu de oameni cerebrali. Solutia este de socializare , de luare de atitudine civica a societatii civile, de respectare si aplicare a legilor tarii. Ce zici Silviu, facem echipa in acest sens?

 8. Draga mirelateodorescu,societatea noastra e paralitica,e atomizata,asa ca sperante in ea nu mi pun!Societate civila nu exista!!Sa nu facem un sprit din fanta si apa plata!Precis ne imbatam!!Ar trebui monitorizata politia si justitia,,dar cum??Sa pricepem si noi daca astia sunt incompetenti,neputinciosi,rau voitori,cumparati,sa avem un loc pe internet unde sa afisem gugumaniile facute de politie si justitie,cu nume,fapte si consecinte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s