Instigare reavoitoare

Astazi 29.11.2008, dupa ce ca ziua este mohorata, ploioasa si apasatoare a reusit un tanar reporter sa ma indispuna cumplit!

A spus ca e bine sa mergem la vot, pana aici e corect , dar daca nu stim ce sa votam sa punem mai multe stamplile pentru a se anula buletinul!

Acest indemn a fost difuzat pe Europa FM, un post national pe care il asculta milioane de romani!

Cum sa spui asa ceva, cand fiecare candidat a batut in lung si-n lat colegiul, un candidat cu respect pentru cetatean, si a fost imposibil ca daca nu in fiecare zi, la 2-3 zile sa il intalnesti si sa-l intrebi care este motivatia lui, ce va dori sa faca in parlament. Oricum doctrina partidului sub care candideaza va da tonul a ceea ce va face grupul parlamentar respectiv.

Asa ceva nu se poate tolera intr-o Romanie democratica in care cetatenii trebuie sa inteleaga ca a vota este o datorie civica mai inainte de toate!

12 thoughts on “Instigare reavoitoare

 1. Romanii sunt mai intelepti ca Manea ,Manea ,fiara rea,,Nalt la stat,,,mare la sfat[politician abil,un fel de Hrebenciuc]cand nu ai din ce sa alegi,,,ce sa alegi???:)))))asa ca stau pe bara ,sa vada minunea cu ologul,,care va incepe a mearga!:))))

 2. Garda moare in picioare!!Vom fi ce am fost si chiar mai mult!No passaran! Pe aici nu se trece!!PNL +PDL[ un fel de aliantza A.D ,,ca D.A a mai fost si romanii au votat schimbarea]:)))sau PSD+ cine se ofera?? Si vom macina acelasi sir de vorbe!!Spectacol ieftin,servit de sf. Andrei poporului roman

 3. Cand se repetea cu periodicitate aceleasi rezultate si nu este vorba despre un test fizic sau chimic[si nu in conditii ideale de laborator]concluzia plecata de la premisa corecta e ca se fura,si cifrele sunt ajutate din pix sa se inscrie in tabelul de observatii.Ungurii astia par tragatori de elita care fac 10 puncte din 10 incercari si in unii ani chiar 12-14 puncte chiar daca pentru fiecare tragere in centru se acorda 1 punct si ei trage tot de 10 ori!Buni tragatori,,,,pe sfoara sunt!!!!!!

 4. apropo de clasamentele de acum ale partidelor. intrebarea e cum vor arata clasamentele astea peste sase luni. sa vedem atunci cata popularitate vor mai avea partidele care intra acum la guvernare, cate procente va avea partidul ramas in opozitie. dar mai ales cate procente vor avea partidele care n-au intrat acum in parlament. parerea mea e ca anul 2009, cel plin de criza economica, va rasturna ordinea procentelor de acum. mai ales ca se vorbeste deja de anticipate. si cei din urma s-ar putea sa fie …

 5. @Dan
  Depinde de presiuni si cat de echilibrat este fiecare!
  In toate judetele s-au facut presiuni in cei 4 ani de guvernare trecuta asupra primarilor ce apartineau partidelor din opozitie.
  Si acum se va face la fel, nu vor fi alocate fonduri, cetatenii vor cere raport al activitatii. Cei mai slabi vor ceda! Cei cu caracter si moralitate ridicata, vor rezista.
  Se vor intampla multe lucruri pe care cetateanul de rand nu le stie, nu i se spune.
  Si apoi cine sa i le spuna? Nu i se explica cetateanului nici macar ce voteaza dar sa -i mai explice si mecanisme economico-financiare!

 6. Cine nu explica ,pierde! Vrem sa stim!Vrem explicatii!Cei ce pot sa explice, sa explice,de 10 ori ,de 100 de ori ,de 1000de ori .Si romanii vor intelege.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s