Sa fim generosi!

Odata cu marile cuceriri ale secolului XXI avem si multe neimpliniri si tristeti. Pe langa bucuriile si implinirile fiecaruia plecand de la o nota buna obtinuta la scoala, o floare frumoasa aparuta in calea noastra, un chip frumos si bland si multe altele, apar si tristeti si neimpliniri, multe ivite nu neaparat din vina noastra, spunem ca asa a fost sa fie! Copii bolnavi, Parinti in suferinta si multe altele.
La ele as vrea sa ma refer. Sistemul socio-economic nu poate acoperi toate nevoile si trebuintele oamenilor care sunt in suferinta prin metode corecte si in conformitate cu legislatia. Exista ajutoare dar nu sunt suficiente.

Societatea civila , care este reprezentata de noi cetatenii, are o organizare proprie. ONG- urile adica organizatiile non guvernamentale pot ajunge acolo unde guvernul nu ajunge, noi oamenii ajutam oamenii!

Ati vazut cu totii evenimente la nivel national de colectare a diverselor sume de bani. Fiecare da cat poate, cat are, cat vrea sa doneze. Putin cate putin de la fiecare putem ajuta mult.
Sa o facem ori de cate ori o putem face, ajutam persoane, semeni de-ai nostri care au nevoie de ajutor, care vor si ei sa fie ca si noi!

Va supun atentiei un caz disperat : Dan

La aceasta adresa gasiti povestea lui:

http://www.dan.starclub.ro/

One thought on “Sa fim generosi!

  1. Este asa de greu sa fii parinte, sa ai un copil care are nevoie de operatie in afara Uniunii Europene, sa nu poti beneficia de acel formular E112,durerea nu se poate exprima in cuvinte…
    http://www.dan.starclub.ro/noutati.html
    Putin cu putin daruiti bucurie in sufletul celor loviti !!!!
    Bita Doina Zimnicea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s